Certyfikat – jakość i bezpieczeństwo
Przygotowując posiłki dla Państwa spełniamy najwyższe normy jakości i higieny. Jesteśmy partnerami systemu HACCP, dlatego możesz być pewien, że nasz catering każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo przy produkcji posiłków na każdym jej etapie. Pracujemy w zgodzie z przepisami obowiązującego prawa, reguł dobrej praktyki produkcyjnej i Państwa oczekiwań.
-
Obiekt w pełni odebrany przez Sanepid
-
Produkcja zgodna z założeniami GMP i GHP
-
Unikatowy system zarządzania bezpieczeństwem produkcji
-
Wyposażenie w pełni przystosowane do kontaktu z żywnością
-
Przestrzegamy wszelkich wytycznych i rekomendacji związanych z pandemią COVID-1
-
Posiadamy profesjonalną hale produkcyjną zaprojektowaną pod kontem produkcji żywności, wyposażoną w specjalistyczny sprzęt z szeregiem pozwoleń i certyfikatów.
%